Ihanainen talvisää antoi pitkästä aikaa mahdollisuuden hakuiluun lauantaina. Svanten kanssa meillä onkin ollut pitkä tauko, loppuvuodesta pidimme taukoa ihan tarkoituksella ja tämä alkutalvi on mennyt pakkasia pidellessä. Odotettavissa oli siis vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kaiken uhallakin päädyin kuitenkin ottamaan irtorullailmaisuja. Kuten odotettavissa oli, meni homma osin vähän sähläämiseksi, pariin kertaan Svante ehti nappaamaan kiintorullan, yhdella pistolla sujahti tassu kiintorullan sisään ja keskilinjakin oli (meiltä kaikilta) välillä hukassa. Tärkeintä kai kuitenkin oli, että irtorulla tuli jonkun kerran ihan perille asti ja niistä rohkeasti palkkasin (en ole rullantuonneista pahemmin palkkaillut). Ongelmanahan meillä on se, että Svante aina toisinaan pudottaa kiintorullan jo useamman metrin päässä ja tätä nyt yritän korjata.

Lauantai muuten kuluikin perheen kesken Sappeessa mutkamäkeä vääntäen. Illalla saunan jälkeen uni maittoi, ulkoilua tuli ihan kiitettävästi yhdelle päivälle.

Sunnuntaina oli vuoden ensimmäiset agilitykisat. Ja pieleen meni. Odotettavissa oli, että Svantella on kierroksia vähän ylikin oman tarpeen ja niin olikin. Se sitten kostautui kontakteilla. Ensimmäisellä radalla ei osuttu yhdellekään, toisella sitten sentään jälkimmäinen puomin kontakti onnistui kuten pitääkin. Ärsyttävää. Juuri kun luulin, että kontaktit alkavat jollain tapaa olla hanskassa.

Jotain hyvääkin kun aina pitää yrittää löytää... Ohjauksellisesti ihan kivat radat ja meno muuten ihan hyvää. Lähdöt tosi hyvät (Svante joskus aina yrittää varastella), sain ihan rauhassa hakeutua hyvälle paikalle ja Svante malttoi tosi hienosti. Ja hei, ei otettu sentään hylkyä TR-radalla :-). Mutta rankka päivä oli, kun olin myös töissä kisoissa.

Svanten tulokset 12.2. Tampere:
Kisa 1 (TR) 15 vp, sijoitus ?
Kisa 2           5 vp, sijoitus ?