Olin illalla agilitytreeneissä,  en kuitenkaan Svanten vaan Viskin kanssa. Pia oli estynyt ja niinpä minä sitten päädyin testailemaan bordercollien ohjausta. Aika mielenkiintoista mennä radalle koiran kanssa, jonka kanssa ei ole ikinä ennen mennyt estettäkään, jota ei oikeastaan ole ikinä edes nähnyt radalla. Ei oikein tiennyt, että mitä odottaa.

Mutta ihan hyvin (kai) siitä selvittiin. Ainakin radat saatiin tehtyä. Toki pieniä ongelmiakin oli, välillä vähän oletin ohjaamisen sijaan ja muutenkin olin hitusen huolimaton. Ihan kivalta meno kuitenkin tuntui.  Itselle tärkeä oivallus oli se, että pysyin ihan hyvin tuollaisen aika nopean koiran kyydissä, ei iskenyt paniikkia missään vaiheessa. Hieno agilitytykki Viskistä on kyllä kasvamassa, ei muuta kuin kisoihin vaan Pia ja Viski!

Päivällä oli upea ilma. Tehtiin perheen ja suvun kanssa kevätretki Selkäsaareen makkaraa paistamaan. Kaikkiaan reissussa oltiin rapiat pari tuntia, mutta toki iso osa siitä nuotiolla (paikallaan) notkumista. Mutta ihan tyytyväisinä koirat rojahtivat peteihinsä kun kotiin tultiin.