Eilen työ haittasi niin, että ratsastus jäi sitten kokonaan väliin, kun olin vielä töissä ratsastustunnin alkaessa.

Agilityyn kuitenkin päästiin, tosin myöhässä sinnekin. Oli jotenkin vetelä olo itsellä ja se sitten heijastui kaikkeen tekemiseen. Teimme muutaman helpohkon radanpätkän ilman ongelmia ja sitten kontakteja ja keppejä jonkun kerran erikseen. Kontakteilla Svante on nyt alkanut hidastelemaan. Pitäisi varmaan välillä tehdä taas sitä, että palkka on valmiina siellä alhaalla, eikä siis tule minulta.

Siinä ratojen välissä otin vähän luoksetuloa (läpijuoksuna ja maahanmenon kanssa), idarin eri asennot (seisominen ja istuminen eivät ole aikoihin menneet sekaisin, hyvä!) ja vähän peruutteluja ja muita pelleilyjä. Svante oli kivasti mukana kaikessa tekemisessä.

Ostin eilen taas yhdet uudet kulmamerkitkin. Huomasin VapaaValinnassa käydessäni, että uusia lasten hiekkalaatikkoleluja on tullut ja heti nappasin sieltä kuusi tyylikkään punaista ämpäriä. Hipelöin pitkään myös pienempiä hiekkakakkumuotteja, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Mahtoi kassatäti miettiä, että mihin ihmeeseen tuo nainen tarvitsee kuutta leikkiämpäriä... Kaikkeen tämä tokoharrastus ihmisen ajaa ;-).