Lauantaina olin vetämässä koulutusta Hermialla ja otin siinä ennen Svanten kanssa ohjattua ja kaukoja. Ohjatussa tein helppoa perustreeniä ilman merkkiä. Teki ihan hyvin ja luovusasentokin aika hyvä.

Kaukoissa on seisomasta maahanmeno se ongelmallisin. Tulee herkästi eteenpäin. Otin peruuttelujen kautta ja sainkin pari oikein hyvää maahanmenoa.

Lopuksi käytin vieraita ihmisiä hyväkseni ja seurautin henkilöryhmässä. Turhan harvoin (lue: ikinä) tulee tuotakin tehtyä.

Sunnuntaina oli agikisat Valkeakoskella. Svante teki ihan kivan radan. Puomi mentiin kahdesti ja ne hyvin, käveltiin alas asti. Hyvistä puomeista rohkaistuneena otin aan sitten vähän huolettomammin ja siitä rapsahti vitonen (ja tuomarilta moitteet luokan jälkeen ;o) ). Rata osoittautui mielestäni yllättävänkin kinkkiseksi ja niinpä tuolla vitosella tultiin sitten kolmanneksi, nollia vain yksi! Itse en mitään suurempia ohjauksellisia ongelmia kokenut ja vähän jäi tuo vitonen harmittamaan, nollalla olisi ollut voittokin kait aika liki!