Tänään kisattiin Laukaassa. Kolmen startin kisat.

Ensimmäisellä agiradalla olin vähän huolimaton ja käskytin Svantea (kädet alas vetäen) juuri riman päällä. Rima alas ja kun jäin sitä harmittelemaan, roiskaisi Svante seuraavana olleen aan kontaktin. Muuten OK rata. Puomin kontakti otettiin kauniisti. Siltä radalta siis kymppi.

Toisella agiradalla aan kontakti tehtiin siististi, mutta puomi sitten loikattiin. Siinä olin aika myöhässä ja ehkä en riittävän tiukkanaa, oletin vähän liikaa, että kontakti onnistuu. Tältä radalta siis vitonen. Toiselle radalle tuli myös yksi tosi ruma käännös, kun varmistelin aan ohivientiä vähän liikaakin, enkä saanut Svantea kääntymään hypyltä oikeaan suuntaan. Siinä meni aikaakin aika lailla.

Hyppyradalle osui myös yksi laajaakin laajempi kurvi, vähän huonosti ohjattu, aloin kääntämään Svantea vasta hypyn jälkeen. Radan loppupuolella vedätin ehkä hitusen liikaa ja yksi rima alas. Vitonen siis siitäkin.

Että sellainen reissu.

Ai niin, Ansa oli eilen  hoidossa Viskin luona. Hauskaa oli ollut, katsokaa vaikka tuolta. Kiitos vielä kerran Ansan hoidosta :-)