Eilen oli oikein tehopäivä. Treenattiin sekä hakua että agilitya.

Ensin oli hakutreenit Lahdesjärventiellä. Otin Svantelle sellaisen treenin, että ensin kolme tyhjää (kolmannella hämypiilo) ja sitten kolme suoraa palkkaa. Treeni meni todella hyvin. Tyhjät olivat hyviä ja kääntyivät oikeaan suuntaan ja etenivät hyvin alueella. Maalimiehet löytyivät ongelmitta.

Yritin provosoida sitä valeilmaisua esiin noilla alun tyhjillä ja hämypiilolla, mutta (onneksi) siinä ei onnistuttu. Lähden nyt siitä, että se viime viikolla sattunut valeilmaisu oli työtapaturma ja unohdan sen toistaiseksi.

Hakutreeneistä kurvattiin suoraan agilitytreeneihin Niihamaan. Otin muutaman lyhyen radanpätkän. Svante oli ensin vähän muissa maailmoissa, mutta treenit sinällään menivät ihan ongelmitta. Kontakteja ei radalla ollut (meitä oli kaksi ja ei jaksettu kantaa :-p ). Ihan kiva kuitenkin saada vähän agituntumaa ennen torstain kisoja.

Eilen satoi koko päivän. Jätin kuitenkin koirat aamulla tarhaan, sillä ei ollut kylmä ja siellä on ihan hyvä, tilava koppi. Paitsi että nuo eivät mene sinne koppiin *mur*. Yritin eilen ns. Siperia-metodilla (pitämällä koko päivän koiria tarhassa vesisateessa) saada niitä tajuamaan kopin mielekkyyden, mutta ilman menestystä. Sen sijaan käytin illalla haku- ja agitreeneistä yhdeksän aikaan kotiuduttuani pari tuntia arvokasta vapaa-aikaani siihen, että pesin koko (totaalirapaisen) porukan shampoolla. Tänään  jäivät sitten sisälle.