Eilen hakuiltiin Paarentiellä. Tosin hakutreenit meinasivat jäädä vallan väliin, kun Saima oli häipynyt ja ottanut tarhan avaimen mukaansa. En siis saanut koiria ulos tarhasta. Pääsin kuitenkin paikalle hiukan myöhässä (ja ihan vaan vähän vihaisena).

Otin Svantelle kuuden piston treenin. Etukulmissa suorat palkat, ensin vasen, sitten oikea. Oikean puolen äijä oli hitusen edempänä alueella ja matkalla oli yksi hämypiilo. Svante selvitti tilanteen hyvin. Sitten vasemmalle ilmaisu irtorullalla, paitsi että tuli kiintorullalla. Ihan OK. Oikealle sitten tyhjä. Kääntyi alueella väärään suuntan, jos tosin sitten eteni oikeaankin suuntaan.

Vasemmassa takakulmassa kiintorullalla ilmaisu, ihan hyvä pisto ja rullakin tuli kivasti lähes perille asti. Viimeiseksi oikealle suora palkka, ei ongelmia.

Vaikka tuo tyhjä kääntyikin nyt väärään suuntaan, olin silti ihan tyytyväinen harjoitukseen. Svanten tekemisessä on taas sellaista iloisuutta ja itsellänikin on ihan kivaa. Ja se kait on pääasia. Eiköhän ne hyvät suorituksetkin löydy paremmin sitä kautta kuin hampaat irvessä vääntäen.