Eilen oli ns. SM-treenit. Tosin meitä oli paikalla aika nirkoisesti; vain kolme. Emme sitten jaksaneet mitään valtavia ratoja rakennella, mutta jotain saatiin aikaiseksi kuitenkin.

Teimme muutama lyhyehkön pätkän. Ei niinkään tekniikkaa, vaan enemmänkin ehkä vauhtia. Tosin Svanten kanssa olimme (tai lähinnä minä olin) totaalisen pihalla. Joko en muistanut rataa tai sitten sähläsin muuten. Mutta eipä tuo nyt niin vakavaa ollut. Pääasia, että tuli vähän jotain tehtyä.

Tällä kertaa laitoin taas makupalat valmiiksi alas kontakteilla ja se tuntui toimivan ihan hyvin. Tai ainahan Svante harjoituksissa tekee hyvät kontaktit riippumatta siitä mitä minä teen, mutta nyt olivat kohtuullisen nopeatkin.

Töppöjalka Ansa on oppinut kulkemaan portaita myös alaspäin ;-). Löytyi nimittäin tänä aamuna alakerrasta eikä yläkerrasta Saaran huoneesta, kuten olisi pitänyt. Samoin se osasi mennä oikein sujuvasti myös ulkoportaat alas, kun huomasi isojen koirien aamuruuat terassilla. Ansa paukautti Oivan kupille ja hölmistynyt Oiva ei osannut tehdä muuta kuin katsella otsa kurtussa pientä rohmua. Elvis sentään yritti puolustaa ruokaansa murisemalla, mutta huonoin tuloksin. Piti siis meikäläisen taata poikien ruokarauha ja napata (lievästi :-o vastusteleva) Ansa kainaloon.