Juuh, olipahan taas räpellystä.

Ruutu ja ohjattu 0. Ohjatussa haki väärän puolen kapulan. Luulen sen osittain johtuneen siitä, että Svante kiinnitti huomiota liikkeenohjaajaan vasta kun tämä oli viemässä viimeistä kapulaa. Pitäisi treenata enemmän niin, että joku muu kuin minä vie kapulat.

Ruudussa lähti kyllä ruudulle, mutta jäi etumerkeille pyörimään. Tuo ruutu on nyt se isoin ongelma, sen kanssa en enää kerta kaikkiaan tiedä, että mitä tekisin.

Hyvää oli tunnari, siitä 10 (luovutusasento oli kyllä minun makuuni huono). Teki sen varmasti ja rauhallisesti ja otti heti oman, kun sen löysi, ei varmistellut sen enempää.

Kaukoista saatiin vain 6,5, kun ensimmäisen asennonvaihto vaati useampia käskyjä. Sekin liike siitä eteenpäin hyvä. Hyvät asennot ja nopeat vaihdot, eikä liikkunut. Siihenkin olin tyytyväinen.

Shokki on vanha bravuurimme, luoksetulo. Tuli seisomisen läpi. Tämä oli nyt ihan uusi juttu, jota ei ole ennen tapahtunut.

Rupinen kolmostulos saatiin raavittua kasaan. Taidetaan jäädä nyt treenitauolle ja palata asiaan uudemman kerran joskus vähän myöhemmin kesällä tai syksyllä.