Eilen oli kisat Nokialla. Jotenkin oli vaikea päästä kisafiilikseen, kun ei tarvinnut lähteä aamuyöstä ja ajaa ensin paria tuntia :-o.

Eka rata oli meiltä Svanten kanssa ohjauksellisesti ihan hyvä. Vaikeahkot hyppykiemurat klaarattiin mielestäni aika tyylikkäästi ja muutenkaan ei ollut ongelmia. Mutta totta kai aan kontakti sitten piti roiskaista. Puomi oli oikein siisti. Siltä radalta siis vitonen.

Toinen rata lähti jo heti alusta huonosti, omat jalat oli ihan jumissa (vanha takareisiongelma ilmoittelee taas itsestään) ja jotenkin en vain päässyt liikkeelle. Tälläkin radalla Svante roiskaisi aan, puomi oli OK. Sitten sain sen kääntymään takaisin samaan putkeen josta se oli juuri tullut, joten hyl. Sen verran onneksi oma pää pelasi, että kurvasin siitä parin esteen kautta takaisin aalle ja nyt sen kontakti sitten tehtiin. Tosin käskytyskin oli sitä luokkaa, että luultavasti puoli Nokiaa sen kuuli ;-).

Kotimatkalla iski hirveä päänsärky ja vähän huono olokin. Eli ilmeisesti vähän liikaa auringossa ja liian vähän syömistä ja juomista. Hyvä muistutus taas itselle ennen SM-kisoja; koiran juomisten lisäksi olisi hyvä huolehtia omistakin ja liikaa ei kannata suorassa auringonpaisteessa nautiskella.