Juhannus on sujunut rauhallisesti kotona lepäillen. Harmaita hiuksia on aiheuttanut Oivan vasempaan etujalkaan perjantaina tullut tassuhaava. Kunnon vekki läpi koko anturan. Ilmeisesti Oiva onnistui astumaan lasiin tuolla meidän ihan normilenkillä. Tassua on nyt putsattu ja suihkutettu ja siihen on viritelty mitä erilaisimpia kääreitä (pysyvän version löytämiseksi), toivottavasti paranee pian ja hyvin! Alkaa tuollainen veteraani-ikäinenkin koira olla jo vähän ylikierroksilla muutaman päivän täydessä levossa oltuaan!

Elviskin on vähän aiheuttanut huolta oireilemalla selkäänsä aina välillä. Lauantaina se oli lenkillä hyvin haluton ja käveli häntä alhaalla roikkuen, selkä köyryssä. Tänään jo parempi ja juuri hetki sitten kierittelikin pihalla ilman ongelmia (eilen kierittelyn yrittäminenkin sai aikaiseksi vingahduksia ja kiljahduksia). Kai silläkin on välillä parempia ja välillä huonompia päiviä.

Svantea ei vaivaa kuin turhautuminen. Sen kanssa ei ole tehty mitään virikkeellistä sitten viime viikonlopun agin SM-kisojen ja virtaa alkaa olla kuin pienessä kylässä. Lenkkiä on kyllä tehty (ihan juostenkin sekä Juhan että minun kanssani) ja Ansan kanssa niillä on aika hurjia painisessioita useamman kerran päivässä. Siitä huolimatta Svante on tämän tästä ehdotellut, että josko tehtäisiin jotain ja tänään se juoksi terassin ja portin väliä hihna suussa kuin huutaen, että mennään jonnekin, tehdään jotain!

Tänään Svante sai vähän helpotusta oloonsa, kun oltiin pitkästä aikaa hakuilemassa. Ennen hakutreenejä otettiin ihan pikainen ja pieni tokotreeni, Svantelle pelkkä ohjattu Pian toimiessa liikkeenohjaajana. Tällä kertaa piti hakea oikea ja se sieltä tulikin. Svante palauttaessaan vilkaisi keskimmäistä, mutta toi kuitenkin oikean ilman apuja. Ihan OK siis.

Haussa tein sellaisen harjoituksen, että alueella oli kolme maalimiestä jo valmiina ja kaikki ilmaisuja. Aloitin vasemmalta ajatuksenani tehdä siihen tyhjä. Svante tarkisti aika vaikean vasemman etukulman hyvin, mutta eteni sitten alueella siihen malliin, että nosti ensimmäisellä pistolla maalimiehen, joka oli noin 75 metrissä. Sama toistui toisella puolella, eli ensimmäisellä pistolla ylös maalimies noin 50 metristä. Sitten tuli kolme ihan kohtuullista tyhjää (kaksi vasemmalle ja yksi oikealle) ja sitten oikealta viimeinen maalmies (noin 170 metrissä).

Meiltä oikein hyvä ja onnistunut treeni. Olin supertyytyväinen Svanten työskentelyyn. Lisää vain tällaisia harjoituksia!