Eilen hakuiltiin Ylöjärven Hopeatiellä. Alueella, joka tuntui olevan sekä lenkkeilijöiden, suunnistajien että pyöräilijöiden suosiossa. Mutta saatiin kuin saatiinkin treenit vedettyä läpi.

Tein Svantelle sellaisen treenin, jossa kaikki maalimiehet olivat valmiina ja joista vain yhden olinpaikan tiesin. Aloitin vasemmasta etukulmasta, josta Svante nostikin sitten maalimiehen joka oli alueella aika paljon edempänä.

Oikeasta etukulmaan Svante teki superhienon piston ja nosti alueella jonnin verran edempänä maakuopassa olleen maalimiehen. Tämä oli ilmaisu kiintorullalla, ei ongelmia.

Sitten tuli jokunen tyhjä. Osa tosi hyviä pistoja, osalla kääntyi vähän taaksepäin (tähän saattoi vaikuttaa se alueen takana kulkenut polku, jossa vaelsi väkeä tämän tästä).

Viimeinen äijä löytyi sitten oikeasta takakulmasta ilman ongelmia.

Ihan kiva harjoitus, kaikki maalimiehet löytyivät, työskentelyssä oli paljon hyvää, joskin runsaasti parannettavaakin. Päällimmäiseksi jäi kuitenkin onnistunut fiilis.

Ansakin oli eilen mukana hakutreeneissä. Se pääsi tallaamaan aluettakin, tosin me keskityimme Ansan kanssa keskilinjaan, se kun en tappijaloillaan vielä (helpossakaan) metsämaastossa kauhean vaivatta pääse etenemään. Mutta reippaasti Ansa tallasi ja oli muutenkin oikein tomerana.

Kotona otin vielä pari ruutua. Tosin homma meinasi mennä hankalaksi, kun Ansa, Oiva ja Elvis sabotoivat harjoitusta pöllimällä/kaatamalla (kukin kokonsa ja voimiensa mukaan) kulmamerkkejä (yleensä Oiva ja Elvis osaavat odottaa nätisti käskystä terassilla kun treenaan Svanten kanssa, mutta ilmeisesti Ansa yllytti ne nyt häiriköiksi ;-) ) sitä mukaan kun niitä paikoilleen sain. Lopulta hermostuin ja survaisin voimakolmikon tarhaan ja sekös Ansaa riemastutti, sai roikkui ja repiä Oivaa ja Elvistä ja ne eivät päässeet edes karkuun!

Svanten kassa saimme sitten kuitenkin jokusen ruudun tehtyä. Kun ruudussa on palkka valmiina menee Svante sinne hienosti, lujaa ja suoraan. Jos lähetän tyhjään ruutuun, tarjoaa merkkien välejä. En kerta kaikkiaan ymmärrä, että miksi se ei voi mennä sinne ruutuun. Se oikein kiertää ruutua ulkoreunoja pitkin, mutta vahingossakaan ei astu sinne sisälle. Jos siellä on palkka, ei ongelmia. Noh, palkan kanssa saatiin hienoja sisäänmenoja treenattua, tosin ei siitä taida mitään hyötyä olla.

Otin yhden kauko-ohjauksenkin. Ihan OK.