Koska ilta oli kaunis ja aikaakin löytyi, päätin pitkästä aikaa mennä vähän tokoilemaan Svanten kanssa tuohon läheiselle jalkapallokentälle.

Aluksi otimme vähän seuraamista. Tiedän tekeväni jatkuvasti enemmän käännöksiä vasempaan, joten nyt yritin tietoisesti keskittyä käännöksiin oikeaan ja etenkin omaan liikkumiseeni käännöksissä. Seuraamisessa sinänsä ei mitään erikoista.

Sitten se ruutu.Tein ihan vaan yksinkertaisia ruutuun menoja niin, että palkka on ruudussa valmiina ja Svante tietää sen. Matka oli aika pitkä. Svante teki hyviä ja suoria sisäänmenoja joka kerta. Ennen viimeistä ruutua päätin ottaa väliin vähän idaria, ihan vaan vähän karistaakseni Svanten mielestä ajatusta siitä palkasta. Idaritreenistä tulikin vähän pidempi, kun Svante ei mennyt maahan :-o. DiipaDaapa. On tämä kiva laji. Jouduimme sitten vähän hinkkaamaan sitä maahanmenoa, mutta onnistuihan se sitten lopulta. Mikähän tuokin nyt sitten oli? Viimeinen ruutu meni myös hyvin, vaikka palkan viennistä olikin jo kulunut jonkin verran aikaa ja muutakin oli tehty välissä.

Luoksetulon otin ensin suoraan, sitten seisominen palloa heittäen, sitten kisanomaisesti ja lopuksi vielä suora. Seisomaan pysähtyminen olisi voinut olla ehkä vähän nopeampi, toisaalta Svante tuli tosi lujaa ja mielestäni yritti kyllä parhaansa mukaan pysähtyä.

Lopuksi otimme pitkästä aikaa ohjattua noutoa ja ihan merkille menon kanssa. Merkki oli positiivinen yllätys. Ei ne suoritukset mitään loisteliaita olleet, mutta viime aikaiset ongelmat muistaen yllättävän hyviä. Ohjatussa ongelmaksi tuli vasen.  Svante ei meinannut millään kääntyä vasemmalle, vaan pyrki keskimmäiselle. Oikean kanssa ei ongelmia. Vasenta jouduttiin sitten hinkkaamaan vähän enemmänkin ja helpotinkin sitä käymällä näyttämässä kapulan Svantelle erikseen. Pienen säätämisen jälkeen saatiin kuitenkin molemmat suunnat onnistumaan. Positiivista oli se, että vaikka jouduin kieltämään (keskimmäiselle menosta) ja muutenkin korjaamaan ja hinkkaamaan, ei Svante mennyt lukkoon, vaan treeniä pystyttiin jatkamaan.

Toivottavasti tulee kauniita kesäiltoja jatkossakin, jos sitä vaikka intoutuisi toistekin vähän tuota tokoakin treenailemaan :-).