Eilen olin Pirkkahallilla katsomassa ykkösten agikisoja ja otin siellä kentän reunassa vähän tokoa Pian avustamana. Ohjattu tehtiin niin, että oli vain reunimmaiset kapulat ja ne melkein samassa linjassa merkin kanssa. Vasen ihan hyvin, oikeankin toki toi, mutta kääntyi taas sieltä sisäkautta ja olisi saattanut vaihtaa keskimmäiseen, jos se siinä olisi ollut.

Ruutu meni hyvin, siellä oli palkka valmiina. Koska Pia oli liikkeenohjaamassa, otin ne ruudun kävelyt vielä erikseen ja Pia sai hokea "käskyä" hokemasta päästyään toinen toistaan kutsuvammalla ja iloisemmalla äänellä. Hyvin Svante kuitenkin pysyi ruudussa, jonne palkkasin.

Seuraamisessa on nyt ongelmana tuo nojaaminen. Tehtiin paljon käännöksiä vasempaan ja palkkailin vasemmasta kädestä ja ulkokautta. Eiköhän sekin siitä.

Pirkkahallilta ajeltiin Niihamaan agitreeneihin. Svante oli tosi kivan ja hyvän tuntuinen. Tehtiin muutama lyhyt, vauhdikas ja helppo rata ja ne menivät hyvin. Nämä olivat passelit treenit tähän väliin.

Tänään sain puhuttua meidät Svanten kanssa 0-koirakoksi Tamskin kakkosluokkien iltakisaan. Ajatuksena oli tehdän kisanomainen kontaktitreeni. Svante tekikin kontaktit ihan hyvin. Ensimmäisenä tuli aa, ja otin Svanten tosi rajusti vastaan pakottaen sen tekemään kontaktin. Puomin kontaktillekin käskytin tosi tiukasti, se hyvin. Aa mentiin vielä toistamiseen ja tämä kontakti oli täydellinen, nopea ja pysätyi itse alas. Rata siis teki tehtävänsä oikein hyvin.