Eilinen päivä ei alkanut mitenkään erityisen hyvin huomattuani aamulla, että autostani oli rengas rikki. Onneksi Juha on jo lomalla ja sai autoon päivän aikana uudet renkaat (ne vaihdettiin sitten samoin tein kaikki). Auto sain kaupan päälle (erittäin tarpeeseen tulleen) pesunkin.

Pesu kyllä meni vähän hukkaan kun ajelimme hurjasti pöliseviä pikkuteitä pitkin hakutreeneihin Keskisentien takamaastoihin. Jestas, että siellä oli kuuma ja aivan sairaasti kärpäsiä (ynnä hyttysiä sun muita öttiäisiä). Yöks. Jos ei ole haku talvilaji, niin ei tämä kyllä oikein kesälajiltakaan tunnu! Vähän kärsimyksiä lievitti limppari, kakku ja suklaa -tarjoilut. Onneksi muut hakuryhmäläiset tahkoavat tuloksia, voittavat tokon joukkue Suomenmestaruuksia sun muuta, niin pääsee vähän aina välillä herkuttelemaan :-).

Svantelle otin kuuden piston treenin. Ensin vasemmalle tyhjä, sitten oikealle ilmaisu (palkkaamaton) hämypiilon taakse. Sitten vasemmalle suora palkka, oikealle tyhjä, vasemmalle tyhjä ja oikealle suora palkka.

Viimeistä tyhjää lukuunottamatta treeni meni tosi hyvin. Viimeiselle tyhjälle Svante lähti ensin huonosti ja yritti tarjota sellaista tynkäpistoa. Toisella lähetyksellä jäi pyörimään siihen eteen, eikä edennyt alueella. Ärähdyksestäni otti rullan ja tuli luokse. Ignoorasin tuon rullan tuonnin, otin koiran sivulle ja laitoin alueelle vähän vaativammalla äänensävyllä. Tuloksena todella hyvä ja kaunis tyhjä pisto. Muuten hyvä treeni meiltä.