Tänään huristeltiin Uuteenkaupunkiin tokokisoihin. Päivä oli tosi kuuma ja reissu sen myötä aikas hikinen, kaikin tavoin.

Koe alkoi meiltä tosi huonosti. Svante nousi paikalla istumisessa seisomaan. Ilmeisesti joku paarma tai muu pörriäinen oli sitä häirinnyt ja pörräsi siinä meidän ympärillämme vielä paikallaoloa aloitellessakin. Paikallaoloakaan aloitettaessa ei Svante ollut oikein hereillä, vaan jouduin antamaan kaksi maahan-käskyä. Liike itsessään OK. Siitä kasi.

Seuraaminen ei minusta ollut lähimainkaan meidän parastamamme, mutta kymppi siitä saatiin. Idarissa jäi taas istuminen tekemättä (...kele), siitä seiska. Luoksetulo olisi mielestäni voinut olla nopeampi ja tervämpi, mutta kymppi siitä saatiin. Ruudustakin kymmenen pistettä, meni merkille aika varovasti, ruutuun suoraan, tosin läheltä merkkiä, mutta oikeasta sivusta kuitenkin. Totteli pysäytys- ja maahan-käskyä hyvin ja nopeasti.

Toinen osa alkoi ohjatulla. Svante meni oikealle (oikea) kapula hyvin, mutta ollessaan ottamassa kapulaa alkoi zoomailemaan keskimmäistä, jolloin annoin ylimääräisen tuo-käskyn. Tästä kasi.

Hyppynoudossa rapsautti palauttaessa estettä, liike olisi mielestäni muutenkin voinut olla nopeampi. Kahdeksan siitäkin. Tunnarissa otti varmasti ja nopeasti oikean ilman ylimääräisiä varmisteluja. Palautus tuli ravissa (olisi voinut laukatakin), tästä kuitenkin kymppi.

Kauko-ohjauksessa taas sama ongelma kuin aiemminkin. En saa viriteltyä Svantea oikein, joten se on kovasti lähdössä jollekin merkille. Tämä tuli ilmi nytkin, kun tuomari pyysi meitä siirtymään ja Svante yritti singahtaa edessä näkyvälle merkille. Sitten jumitti ensimmäistä istumaan nousua ja liikkui sen verran, että pisteitä saatiin vain viisi.

Kokonaisuudessa siis muistaakseni 245 pistettä ja kakkostulos. Että tulipa taas käytyä.

Epäilen, että Svantella on anaalirauhasissa vähän jotain häikkää. Istuminen ei tänään maittanut missään tilanteessa ja hyppäsikin huonosti. Kotona illalla veti takapuoltaan pitkin maata pihassa. Olen yrittänyt tyhjentää anaaleja, mutta en saa tulemaan sieltä mitään.Pitää nyt lämpimällä suihkulla vähän pehmitellä ja seurailla, että mitä tapahtuu.