Jouduin eilen kuskaamaan tyttöjä suunnistuskouluun ja ajattelin sitten hyödyntää sen odotteluajan treenailemalla vähän Svanten kanssa. Saataisiin vähän vaihtelua näihin treenipaikkoihinkin.

Treeneistä tuli kuitenkin vähän tynkätreenit, kun huomasin jättäneeni makupalat kotiin. Leluja nyt onneksi oli matkassa, joten jotain pientä tehtiin kuitenkin.

Ensin ihan vähän seuraamista ja palkka jo muutama askeleen jälkeen. Nyt paikka oli jo ihan hyvä (kuten muuten oli siellä sunnuntain kokeessakin). Sitten idarin asennot asennoista palkaten. Seisominen on edelleen sellainen valuva, mutta en nyt jaksa ihan kauheasti panostaa siihen. Istuminen ja maahanmeno ihan OK.

Ruutuun otin lähetyksiä aika läheltä (paikka oli vähän ahdas) ja ilman merkkiä. Pysäytin Svanten ruutuun seisomaan, odotutin vähän ja sitten frisbee palkaksi. Nämä menivät oikeastaan ihan kivasti. Vähän harjoituksen vuoksi siirtelin Svantea siellä ruudussa ja jollain tapaa onnistui sekin. Herkästi kyllä tarjoaa sitä maahanmenoa (mikä on aika yllättävää, sillä sitä on aika vähän tehty), joten nyt pidin seisomassa aina hetken joka välissä.

Lopuksi sitten kaukoja, jotka ihan kivasti.

Koska aikaa jäi, kävin sitten vielä Svanten kanssa vähän kävelemässä Kaupin maastoissa ja päädyttiin Vinttikoiraradalle. Siellä oli menossa jotkut harjoitukset, joissa sai ymmärtääkseni kokeilla juoksemista minkä rotuisen koiran kanssa vaan. Hauskan näköistä touhua. Osa koirista juoksi tosi hienosti, osa ei lähtenyt ollenkaan mihinkään, osa pelkäsi sitä viehettä vievän moottorin ääntä jne. Mutta varmaan tosi hauskaa touhua jonkun oikein saalisviettisen ja juoksuhullun koiran mielestä, saada mennä niin lujaa kuin tassuista lähtee!