Tänään kisattiin Ylöjärvellä varsin myrskyisissä merkeissä. Jotenkin tuntuu, että tämän kesän teema agilitykisoissa on ollut ääriolosuhteet (helle, helle ja helle, ukkonen, kaatosade, myrsky). Mutta kisat on saatu kisattua keleistä huolimatta.

Tämän päivän ohjelmassa oli kaksi agilityrataa.  Oltiin Svante kanssa löysiä, huolimattomia ja huonoja molemmat. Ekalla radalla puomilta vitonen. Pysäytin Svanten ja olin katsovinani, että toinen etujalka on kontaktilla, joten päästin menemään eteenpäin. Ei se sitten vissiin ollutkaan, joten siltä radalta vitonen.

Toiselta radalta sitten sellainen hajuton, mauton ja mitätön nolla. Alussa oli pieni pätkä, jossa joutui putkiansan välttääkseen ohjaamaan pari hyppyä vähän takaa, nämä meiltä tosi hitaasti, koska Svante on enemmänkin sellainen vietävä koira. Ja puomi tehtiin tällä radalla oikein viimeisen päälle, eli vaadin Svanten alas (etujalat maahan) ja seisotin hetken siinä (kehuen), eli aikaa meni siinäkin. Mutta ei se muukaan rata mitään erityisen loisteliasta räjähtävää menoa ollut, mutta nolla nyt saatiin kuitenkin väännettyä (sijoitus 4.).

Jos en ihan väärin ole laskenut, on meillä SM-nollia kasassa nyt 11 (karsintanollia 10), joten nyt on ihan hyvä jäädä pitkälle kisa- ja varmaankin ainakin jonkinlaiselle treenitauolle. Tuntuu olevan motivaatio vähän hukassa meiltä molemmilta, joten miksi kisata kun ei huvita? Vauhtia pitäisi jostain saada lisää, jotta kisaaminen olisi edes jollain tasolla mielekästä. Pidetään nyt vähän breikkiä ja yritetään hakea intoa lisää sitä kautta.