Eilen kiikutin taas Saaraa ja Ansaa pentukouluun ja otin sitten Svanten kanssa siinä samalla pikaiset tokotreenit. Olin varsin huonosti valmistautunut, eikä minulla ollut minkäänlaista suunnitelmaa. Se sitten heti kostautuikin, kun treenaaminen oli vain sellaista haahuilua.

No, jotain nyt kuitenkin saatiin tehtyä. Aika paljon seuraamista, jossa taas palkkoja tosi nopeasti ihan parin askeleen seuraamisen jälkeen ja sitten myös perusasennoista palkaten. Idarissa palkkasin asennoista sekä pysymisestä. Seisominen oli taas aika hyvä, maahanmeno sen sijaan vähän hidas. Tehtiinkin sitten joitain nopeita maahanmenoja.

Ohjatussa molemmat puolet ihan hyvin. Merkille meni vähän turhan hitaasti, palkkailin sitten jonkin verran pelkästä merkistäkin. Kauko-ohjauksessa tarkoitus oli ottaa peruutteluja, mutta tämä meni vähän sähläykseksi Svanten tarjotessa milloin mitäkin asentoa. Matkaa lyhentämällä saatiin tuossakin sitten jotain järkevääkin aikaiseksi.

Tunnarissa oli turhan kierroksilla. Meni ja otti heti oikean, mutta alkoi tarkastelemaan ja _vaihtoi_. Kahdella seuraavalla kierroksella toi oikean, varsinkin viimeinen oli hyvä ja varma suoritus.

Otin sitten vielä tunnarikapulan kanssa luovutuksia ihan erikseen. Näissä olisi paljon petrattavaa, ei vaan tunnu oikein löytyvän aikaa näiden pikkujuttujen hinkkaamiseen.

Meillä alkaa kotona isohkot remontit, joten nyt saattaa treenaaminen jäädä vähän vähemmälle lähitulevaisuudessa. Eli blogikin saatta vähän hiljentyä (tai sitten tuskastun kotona olevaan kaaokseen ja treenaan joka päivä ainakin kahdesti ;-) ).