Tänään taas agiliidettiin Niihamassa. Tommi oli kehitellyt varsin kinkkisiä radanpätkiä, hikeä pukkasi pintaan itse kullakin. Vaikeat keppikulmat menivät meiltä hyvin, mutta yksi hankala kurvi aiheutti harmaita hiuksia. Siinä olisi ollut etua irtoavasta koirasta ja sellaista ei minulla ole. Mutta tulipa kokeiltua useita eri tapoja ja pari ihan onnistunuttakin versiota löytyi. Kiva treenata tuollaisia vähän vaikeampiakin juttuja välillä.

Lisäksi rakennettiin koirille "ansa" laittamalla hyppy kahden suorahkon putken väliin, ennen ja jälkeenkin putkien oli hypyt. Rimat pysyivät kuitenkin ylhäällä kaikilla. Tuli ainakin itselläni ohjattua aika huolellisesti tuo kohta, sekin varmasti auttoi.

Kontakteista radalla oli aa, se sujui tänään varsin mallikkaasti. Eihän meillä ikinä treeneissä ole kontakteilla loikkimisongelmaa, mutta nyt aa suoritettiin ihan ripeästikin.

Ennen agilitya otin ihan pikaisesti vähän tokoa. Seuraamista perusasennoista palkaten, idarin asennot asennoista palkaten (nyt seisominen kivan napakka, ei täydellinen edelleenkään, mutta parempi) ja tunnari, joka oli tosi hyvä (nopea ja varma, ei hipaissutkaan vääriä).