Tänään tehtiin aamupäivästä noin tunnin metsälenkki (myös Saara ja Ansa olivat mukana) ja illalla sitten noin tunnin hihnalenkki (nyt mukana Saaran ja Ansan lisäksi Saimakin).

Molemmat lenkit ovat sellaisia jotka normaaliolosuhteissa kävelen reiluun puoleen tuntiin. Etenkin metsässä oli pakko mennä aika varovaisesti, sillä märkyys tekee maastosta tosi liukkaan ja mitkään nopeat liikket eivät tuolle kintulle sovi. Kertaalleen onnistuin astumaan kipeällä jalalla liukkaan juuren päälle niin, että jalka lipesi aika voimakkaasti sivuun ja se _sattui_  (sattuminen taisi kuulua koko Pirkkalaan, sen verran tuli kiljahdettua :-o ).

Yllättävästi tuntuu lihaksistossa tuollaiset pikku lenkitkin. Aika huonoon kuntoon menee kymmenen viikon aikana! Toivottavasti kuntoutumiseen ei mene sitä samaa kymmentä viikkoa ;-).

Täällä kotonakin hommat edistyvät. Makuuhuone ja eteinen on maalattu ja yläkerran vessassa on lattiassakin laatat. Tänään ostettiin eteisen lattialaatat, kylppärin jäivät vielä kauppaan, kun iski väriepävarmuus. Pitää ottaa seinälaatta malliksi mukaan ennen kuin uskaltaa tehdä ostopäätöksen. Eteenpäin kuitenkin koko ajan mennään.

Huomenna pitäisi sitten mennä töihin.  Syyskuussa olin viimeksi. Minua on jo varoiteltu, että työpöytä on aika kaaoksessa, sähköpostista puhumattakaan. Voi olla aika hektiset ensimmäiset päivät tiedossa. Onneksi saa tällaisen pehmeän laskun, kun tulee heti kahden työpäivän jälkeen palauttava vapaa :o).