Täällä vuodatus.netissä on ollut meneillään joku päivitys/palvelimen vaihto tai muu vastaava hässäkkä ja näin ollen on jäänyt kuulumisten kirjaaminen vähän vähemmälle.

Aloitetaan kissa-asioilla. Käytin Valman eilen eläinlääkärissä. Ei Valmalla mitään varsinaista hätää ole, mutta se on kovin laiha ja mielestäni aristaa takaosaansa jonkin verran. Valmalta humautettiin taju kankaalle ja otettiin pissa- ja verinäytteet. Pissassa oli jonkin verran verta, mutta diabetekseen viittaavaa ei löytynyt. Verikokeiden tulokset saan ensi viikolla. Valma sai nyt antibioottikuurin ja varoiksi särkylääkettä, jos selkä tuntuu kipuilevan. Selkää ei nyt lähdetty kuvaamaan, mutta todennäköisesti siellä on jotain kulumaa tai spondyloosityyppistä vaivaa, vanhuus kun ei yksistään tule ja Valmalla on kuitenkin ikää jo melkein 16,5 vuotta. Kaikki siis hyvin. Nyt sille pitäisi vaan sitten saada annettua antibiootti (tablettina) aamuin illoin. Valman tapauksessa tuo onkin helpommin sanottu kuin tehty. Aamutabletin sain nyt jotenkin sille survottua ja verta tuli vähemmän kuin silloin kun Intoa sisaruksineen olin katsomassa. Illalla seuraava matsi.

Into oli lääkärireissulla totta kai mukana. Se ihastui kovasti lääkärin roskikseen, joka on sellainen heilurikantinen ja se kansi on pandakarhun näköinen. Into onnistui mm. kaksi kertaa kaatamaan sen roskiksen. Sitten se kävi vaa'alla (minun ei tarvinnut taaskaan itseäni punnita!) ja vaaka näytti tasan viittä kiloa (ikää siis eilen tasan 9 vkoa). Aikansa se siinä touhusi ja häiriköi, mutta sitten se kai ajatteli, että tylsä paikka ja kävi siihen keskelle lattiaa kerälle nukkumaan.

Viime tiistaina oli Inton Troya-veli käymässä meillä päin ja pojilla oli hyvä leikkituokio. Harmi vain, että sää oli tosi kylmä, eli vilu meinasi tulla. Troya oli jotenkin paljon vanhemman oloinen, Into enemmän sellainen pennunpyöreä. Aika rajuja ja sanoisinko jopa hitusen aggressiivisia meinasivat poikien leikit olla, mutta ihan mukavaa varmasti silti.