Sain Valman verikokeiden tulokset keskiviikkona. Sekä maksa että erityisesti munuaiset alkavat olla aika lopussa. Mitään muuta ei nyt oikeastaan ole tehtävissä, muuta kuin kokeilla erikoisruokavalion vaikutusta. Sitten vaan seuraillaan Valman vointia ja tehdään ratkaisuja sen mukaan. Tällä hetkellä Valma näyttäisi olevan ihan OK. Eihän se oikeastaan muuta tee kuin nukkuu ja syö ja vähän mätkii Intoa aina välillä, mutta ei kuitenkaan vaikuta mitenkään kipeältä. Päivä kerrallaan siis.

Koska Elviskin on ollut oikein hyvässä kunnossa, pudotin särkylääkkeen määrän puoleen. Katsotaan, miten se vaikuttaa.

Into täytti eilen kymmenen viikkoa, illalla punnitsin sen (nyt jouduin jo sitten menemään vaa'alle itsekin) ja painoa oli tasan kuusi kiloa. Into oli myös mukana tallilla, kun vein Saimaa ratsastamaan. Nyt se oli jo vanha tekijä ja ei enää ihmetellyt heppojakaan.

Into tuntuu tällä hetkellä kasvavan aika vauhdilla, tai ainakin itsellä on sellainen olo,että jalkoja tulee sentti pari lisää päivässä. Ansan kanssa ne ovat siirtyneet vihanpidosta riehumiseen, eli edelleen on pidettävä pääsääntöisesti erillään (ei sitä juoksemista kestä täällä sisällä kukaan), nyt vain eri syistä. Isojen poikien kanssa Into tulee edelleen hyvin juttuun. Svanten kanssa yritetään vähän leikkiä, mutta toisaalta Svante on se, jota Into selkeästi eniten kunnioittaa. Oivaa se repii ihan surutta ja Oiva kestää sen ärsyttävänä lehmänhermoisesti. Elviksen kanssa niillä on sellaiset etäiset välit, Elvis lähinnä väistelee Intoa.