Aika harrastustäyteinen päivä takana.

Aamupäivästä oltiin Inton kanssa hakutreeneissä Nokian radalla. Ajatuksissa oli ottaa Inton kanssa vähän tuulen avulla hajun hakuja, mutta kun ei tuullut. Ei sitten yhtään. Tyydyttiin sitten syömään nameja (paitsi että ei syönyt) ja leikkimään maalimiesten kanssa. Into oli oikein reipas ja pätevä pikkukoira.

Pätevyys taisikin sitten jäädä kotiin, kun ajeltiin Keravalla tokotreeneihin. Parkkihallissa Inton keskittymiskyky oli hitusen kateissa ja namit eivät kelvanneet alkuunkaan. Lelun kanssa sentään keskittyi ja teki ihan hyvin. Nyt pitää pienentää ruoka-annoksia ja hakea sellainen nami, jonka Into mieltää herkuksi ja sitten pyrkiä saamaan enemmän häiriötreenejä.

Sää oli upea koko päivän, olisi ollut aivan täydellinen pitkän metsälenkin keli,sille nyt ei kuitenkaan aikaa löytynyt. Isot pojat joutuivat tyytymään aika vaatimattomiin lenkkeihin, mutta saivat sentään olla tarhassa nauttimassa lämpimästä auringonpaisteesta melkein koko päivän. Ansa taas pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa shampoopesuun. Huomenna (tai oikeastaan tänään) on edessä näyttelydebyytti Pirkkahallissa.