Maanantai-iltana ajeltiin taas Eurotallille agilitytreeneihin. Into pääsi tietenkin myös mukaan.

Tehtiin kolme rataa, joissa olisi ollut ihan kivoja kohtia hinkattavaksi, mutta jotka nyt roiskaistiin Svanten kanssa läpi sinne päin. Unohdin polvituen kotiin ja se vaikutti heti liikkumiseen, jalka oli vempula ja siihen kyllä nyt vähän sattuikin. Mutta muutenkaan en ollut ihan terävimmilläni. Tarvitsisin treeneissä vähän enemmän sellaista "persuuksille potkimista", nyt tyydyn vain surffailemaan. 

Svante teki hyvää työtä. Virheet joita tuli johtuivat pääsääntöisesti minusta. Kontakteilla oli taas palkat valmiina ja ne olivat oikein nopeat ja hyvät. Kepeille myös hyvät sisäänmenot ja putketkin mentiin aika vauhdilla. Mutta sitten siinä, minkä pitäisi olla meidän vahvuutemme, eli hyvät ja pienet käännökset oltiin ihan tuuliajolla. Tai siis minä olin. Olisi pitänyt vaan itse hinkata enemmän ja hakea optimaaliset linjat, eilen tyydyin siihen, että selvitin kohdat. Se ei riitä.

Into puuhasteli jotain pientä, söi hevosenpaskaa ja kaateli vesikippoja. Viihtyi oikein hyvin ;-). Uutena "kivana" piirteenä tuli rataan tutustuvien ohjaajien puntteihin hyökkäily, jolle pistettiin loppu välittömästi aika tiukallakin otteella. Edelleen Into suhtautuu suorittaviin koiriin maltillisesti, ei kiihkoile eikä kuumeile. Loppuajasta, kun se selvästi jo väsyi saatiin hyvä odottamisharjoituskin tehtyä, eli Into oli vain kevyesti kiinni repussani ja odotti siinä nätisti, kun tein Svanten kanssa radan. Itseasiassa se löysi mukavan tarkkailupaikan ison suolasäkin päältä, jossa sitten istuskeli ja katseli. On se mainio pikkukoira.

Alkuverryttelyksi kävelimme Sallan ja Kengun kanssa taas siellä metsässä ja Kengu alkoi yht'äkkiä pöhkimään ja haukkumaan sinne metsään. Naureskelimme, että siellä on varmaan se susi. Loppuverryttelyksi kävelin yksin siellä metsässä ja nyt Svante jäi karvat pystyssä seisomaan ja haukkui sinne metsään. Nyt ei naurattanut yhtään, vaan hipsin kipin kapin takaisin autolle. Tuollainen ei ole missään suhteessa Svantelle tyypillistä käytöstä, eli _jotain_ siellä oli.