Tiistaina oli taas joka päiväiset aamutreenit. Eli on tullut tavaksi tehdä pienet tokotreenit Inton kanssa aamuruuan kera. Tänään otettiin vähän seuraamista, jossa ihan hyviä (pieniä) hetkiä, sitten tehtiin aika paljon luoksetuloja ja erikseen vähän jo haettiin paikkaa edestä. Myös pari noutoa otettiin ja sitten merkkiä. Merkkikin alkaa olla jo kivassa mallissa. Kaukoista taas vain seisomaan nousua, koska maahanmenoa tarjotaan nyt joka väliin. Kivasti meni taas kaikki ja vaikka en ole (todellakaan!) mikään aamuihminen, niin jotenkin ankeinkin päivä alkaa kirkastumaan, kun vähän puuhastelee Inton kanssa. Se on jotenkin niin uskomattoman ihana pentu (ja tämä on siis minun varsin puolueeton mielipiteeni ;-) ) ja sen innokkuus tarttuu sitten väkisin vähän itseenkin (tosin karisee sitten taas aika tehokkaasti jo matkalla töihin...).

Saiman ratsastus jouduttiin siirtämään torstailta tiistaille, kun kevään suunnistusharjoitukset alkoivat ja ovat nyt torstaisin. Tänään siis suunnattiin tallille. Into pääsi mukaan. Tein sen kanssa siellä parkkipaikalla aika paljon seuraamista, joka oli jo melkein aika kivaakin (voisiko olla, että tässä nyt kuitenkin tapahtuu jotain kehitystä :-o ), sitten eteentuloja ihan lähietäisyydeltä ja vähän kaukoja. Ja aika pitkään ehdittiin Saiman ratsastustakin katselemaan ja siinä sivussa vähän leikkimään. Sitten kun leikit loppuivat, kävi Into jalkoihini maate ja makaili siinä ja katseli ohi kipitteleviä poneja. Intolla on jo tallilla aika laaja ihailijakunta, eli rapsuttajiakin piisaa ja se on kerännyt kovasti kiitosta ja ihastusta hyvällä käytöksellään (?!) ja kauniilla olemuksellaan. Ja näin puolueettomasti jälleen totean, että pakko olla samaa mieltä ;-p.

Kotona tehtiin sitten vielä vähän luoksetuloja ja sitten ihan vaan istumassa odottamista (nyt kun luoksetuloja tehty enemmän, on selvää ennakointia ollut havaittavissa). Myös pari noutoa otettiin ja sitten leikittiin kahdella narupallolla ja tämän kahden lelun leikki oli Intosta aivan superihanaa.