Tänään kisattiin Takutien kisoissa Tampereella. Ohjelmassa kaksi rataa (agi ja hyppy), molemmat tuomaroi Asko Jokinen.

Ensin oli agirata. Olin lähtiessä itse jotenkin löysä ja alusta tuntui melko liukkaalta (paljon irtosoraa), joten vähän ehkä liikuin varovasti. Svantekaan ei ihan parhaassa terässään tuntunut olevan. Aika radan alkuosassa putosi yksi rima, kun jäin patsastelemaan ja vielä käskytinkin ihan riman päällä. Koska alla oli vitonen, oli nyt sitten hyvä sauma tehdä kontaktit kunnolla ja loppuun asti, aalle pysäytin ja kehuin siinä. Ihanneaika (joka oli tosi tiukka) ylittyi reilulla parilla sekunnilla ja siitä rimasta se vitonen. Vähän sellainen vässykkärata.

Hyppärillä oltiin sitten jo vähän parempia. Sieltä tehtiin nippanappa nolla (0.5 muistaakseni), jolla sijoituttiin neljänsiksi. Tälläkin radalla aika oli kova ja myös hyllyjä jaettiin metrikaupalla ;-). Itselle jäi tästä tokasta radasta ihan hyvä fiilis.

Inton kanssa otettiin aamusta pienet tokoilut. Tein vähän normaalia pienemmän ruudun ja siellä käytiin lätkimässä kosketusalustaa, meni ihan hyvin. Pari vauhtinoutoa pienellä metallilla myös ilman ongelmia. Seuraamisessa kokeiltiin vähän erilaisia käännöksiä ja siirtymisiä, ymmärrettävästi vähän säheltämistä, mutta eiköhän se siitä. Kaukoissa tehtiin vain istu-maahan -siirtymisiä ja nyt sain näitä rauhoitettua (Into helposti kuumenee ja tarjoilee kaikkia mahdollisia osaamiaan asentoja).

Into oli mukana myös agikisoissa, jossa se pääsi mukaan verryttelylenkeille. Lisäksi kokeilin sen kanssa siellä hälinässä sivulletuloja, seuraamista ja vähän kaukoja. Hienosti keskittyi ja toimi! Nyt se malttoi myös katsella muiden ratoja melko rauhallisesti ja sylissä rentoutui oikeinkin hyvin. Mutta ehti se myös kähveltämään yhdestä repusta jonkun palkkiomakkaratkin :-o.