Tänään katkaistiin Svanten kanssa kahdeksaan kuukauteen venynyt kisatauko. Paikkana oli Janakkala ja ohjelmassa kaksi agilityrataa.

Itse jännitin kuin olisin ensimmäisiin kisoihini ollut menossa. Aamulla oli tavarat hukassa ja muisti pätki. Kisapaikalla en osannut rytmittää toimintaani ollenkaan (verryttelyt sun muut). Rutiinit siis kateissa.

Ekalta radalta onnistuttiin kuitenkin vääntämään nolla (sij. 5/44). Rata oli helpohko (nollia taisi tulla lähemmäs parikymmentä), kontaktit olivat kaikki ohjelmassa. Puomi oli hyvä, mutta aa melko ruma.

Toiselta radalta sitten vitonen. Nyt aa tehtiin oikeinkin hyvin, mutta puomilta sitten kontaktivirhe. Olin kyllä vähän myöhässä, kun pari estettä ennen puomia kadotin koordinaattini täysin, mutta kyllä Svanten pitäisi tietää... Noh, siitä siis virhe. Muutenkin tämä toinen rata oli meiltä huomattavasti huonompi kuin ensimmäinen, olin jotenkin jäljessä ja muutenkin surkea koko ajan.

Mutta sellainen kakkoskisadebyytti siis meillä, ei mikään loistelias  jos nyt ei ihan katastrofikaan.

Svante jäikin sitten siltä reissulta Hämeenlinnaan riiustelemaan Elsaa. Nyt peukut pystyyn, että tulee pentuja. Lisätietoja täältä.

Intokin oli tietenkin mukana. Vähän siellä kehän reunalla kokeiltiin sivulletuloja, seuraamista ja kaukoja. Hienosti jaksoi pikkumies keskittyä!