Tänään oli Tampereella Tamskin järjestämänä agilityn KV-kisa (agi- ja hyppyrata) ja sitten ihan tavallinen kisa (agirata).

KV-kisan tuomaroi Asko Jokinen, jonka radat tänään tuntuivat viime lauantaisia helpommilta. Agilityrata meni meiltä Svanten kanssa tosi hyvin. Ei oikeastaan mitään ongelmia, hyvät kontaktit ja sen myötä ihan näppärä nolla. Hyppyradan lähtö oli huono. Siinä oli alussa monille ongelmia aiheuttanut kepeille vienti, jonka ei olisi meille pitänyt olla ongelma eikä mitään. Jotenkin kuitenkin hermoilin sitä ja sen myötä ehkä käskytin epätavallisen tiukasti, jonka seurauksena Svante tuli melko hitaasti alun. Joka tapauksessa onnistuimme vääntämään myös hyppäriltä nollan ja kahden nollan myötä tulimme sitten kokonaistuloksissa toisiksi saaden vara-caciaginkin! Enpä olisi aamulla kotoa lähtiessä moista osannut odottaa. KV-kisa oli myös Serti-cupin osakilpailu, joten loppukilpailupaikka napsahti nyt sitten sinnekin.

Toisen kisan (ja kolmannen radan) tuomarina oli Salme Mujunen ja rata sitten vähän sen mukainen. Vähän sellainen juoksurata ilman sen suurempia teknisiä vaatimuksia. Tältäkin tehtiin nolla ja oltiin vissiin sitten kymmenensiä (nollia taisi tulla lähemmäs parikymmentä). Meiltä ihan kiva rata,siellä kärjessä mennään vaan niin kovaa, ettei sinne ole mitään mahkuja.

Illalla tein poikien kanssa vielä melko pitkän metsälenkin ja otin Inton kanssa muutaman ruudun ja pari noutoa kotipihassa. Agi-kisoissa tavattiin myös Inton veli Troya ja täytyy sanoa, että ihan ensinäkemältä ei uskoisi poikien olevan veljeksiä, niin iso on kokoero, eikä ulkonäössäkään kauheasti mitään samaa ole.