Tänään taas hakuiltiin siellä jossain Nokian perämetsissä. Meitä oli paikalla pieni mutta sitäkin tehokkaampi :) joukko; kolme koiraa. Into aloitti taas tallaamattomalla alueella. Nyt kävi tosi hurja tuuli, joka välillä vähän pyörikin. Hienosti Into nosti maalimiehet ja näki selvästi, että sillä oli jo alueelle tultaessa selkeä ajatus siitä, että mitä oli menossa tekemään. Viimeinen maalimies nousi niin, että olin vasta astelemassa keskilinjalla mielestäni sopivaan kohtaan, kun Into nosti nenän ilmaan, teki 90 asteen kulman ja ampui maalimiehelle ja minä yritin roikkua liinassa perässä. Hieno, pieni koira siis :D.

Svantekin pääsi taas tallaamaan aluetta ja sen myötä siis vähän osallistumaan.

Ennen hakutreenejä olin Annen ja noutajaneitojen kanssa pikaisesti treenailemassa Pirkkahallilla. Suunitelmani ruutu-treenistä romuttui kovaan tuuleen, joka viskeli ruutumerkkejä ympäriinsä. Otin sitten Svanten kanssa seuraamista (hohhoijaa...), idarin, luoksetuloa (ensin suoraan ja sitten pysähdyksillä, ihan OK) ja kaukoja. Kaukoissa oli taas ongelmia maasta seisomaan nousemisessa, muuten ihan hyvin.

Into otti ihan hitusen seuraamista, pari vauhtinoutoa ja vähän kaukoja. Aamutreenissä otettiin taas kosketusalustaa (ruudussa), seuraamista (käännöksiä) ja eteentuloja.