Sunnuntai vierähti Takutien järjestämällä tokokurssilla kuunteluoppilaana. Kouluttamassa oli Christa Enqvist ja päivä oli tosi hyvä!

Mukana oli monenlaisia koiria, joilla oli monelaisia (kivoja ;-)  ) ongelmia. Ja jälleen korostui se, kuinka yksinkertaista kaikki oikeastaan on, kun ei asioista tee turhan monimutkaisia. Ainakin itselläni on usein tapana lähteä ajattelemaan turhan monimutkaisesti, kun yksinkertaisempikin ratkaisu olisi mahdollinen. Hurjasti tuli uusia ideoita ja ajatuksia ja rutkasti motivaatiota. Monia juttuja aion kokeilla Svanten kanssa ja yritän pitää mielessä Intonkin kanssa edetessä.

Kaikkiaan siis erittäin onnistunut päivä, onneksi sääkin suosi ja aamupäivästä iskenyt sade loppui nopeasti.

Inton päivä kului pääsääntöisesti autossa istuskellen. Lopuksi hyödynsin vierasta kenttää ja otin sen kanssa pienet tokotreenit. Mitään uutta ei tehty, lähinnä seuraamista ja vähän kaukoja. Nouto metallilla oli nyt ihan OK. Treenit loppuivat hurjaan verenvuodatukseen, kun toinen alakulmuri leikin tiimellyksessä irtosi.

Lähes koko viikonloppu tuli vietettyä ulkona auringossa ja tuulessa, juuri nyt tuntuu siltä, että naamaa vähän kuumottaa, taisi nahka hiukan kärähtää :-o.