Eilen oli agilitytreenit Niihamassa. Vettä ripsoi vähän jo kotoa lähtiessä, mutta kun Niihamaan päästiin, tuli sitä jo ihan kunnolla ja treenien ajan sitten kaatamalla :-).

Tommi oli taas värkkäillyt varsin kinkkisiä radanpätkiä, sai kääntää, vääntää, vetää välistä ja tehdä ties mitä. Kontakteista radalla oli vain puomi. Svante oli varsin oiva poika eilen. Kämmit mitä teimme johtuivat minusta, muuten tekeminen oli varsin vauhdikasta ja kivaa. Puomilla palkkasin välillä kädestä ja välillä otimme kisamaisesti ilman palkkaa. Niihaman pohja on nyt oikein hyvä, kun sinne on tuotu uutta hiekkaa (kivituhkaa?), se on pehmeä, mutta ei kuitenkaan liukas. Svantekin tuntui pitävän pohjasta. Oikein onnistuneet treenit siis!

Intokin oli tietenkin mukana ja pääsi mukaan alkuverryttelylenkille Niihaman metsiin. Myös ihan pienet tokoilut ehdittiin tekemään ennen treenien alkua. Lähinnä seuraamista ja yksi luoksetulo. Keskittyminen oli taas oikein hyvää, vaikka vieressä tehtiin agilitya ja muutenkin koiria pyöri ympärillä.

Maanantain aamutokoiluna otettiin ruutua - tai lähinnä kai kosketusalustaa, joka nyt sattui olemaan ruudussa :), seuraamista (vähän jo erilaisia käännöksiäkin) ja kaukojen istu-maahan -vaihtoja, jotka olen nyt saanut rauhoittumaan sen seiso-istu-makaa-pyöri-ja-hyöri -tarjoamisen sijaan.