Eilen siis hakuiltiin Paarentiellä kohtuullisen hikisissä tunnelmissa. Helteet on ihan kivoja ja mieluummin tätä kuin vesisadetta, mutta hakutreenien ajaksi voisi aina tulla joku paikallinen pilvikertymä (ilman sadetta) ja kohtuullinen tuuli ;-).

Intolle tehtiin harjoitus tutulla kaavalla. Neljä maalimiestä ja tallaamaton alue. Meni taas ihan hyvin. Nyt olen ottanut keskilinjalla jo tietyt lähetysrutiinit samoin kuin "käskysanat" käyttöön. Hiljalleen siis edetään.

Svante sai jäädä eilen kotimieheksi, kun olin vähän kireällä aikataululla liikenteessä.

Tänä aamuna ehdittiin pitkästä aikaa vähän tokoilemaan Inton kanssa. Tuon seuraamisen kanssa olen kyllä ihan pihalla, nyt se oli superhyvää. Jonain toisena päivänä se sitten taas hajoaa täysin. Pitää nyt tarkkaan miettiä omia tekemisiä ja sitä, että mistä palkkaa. Ah, niin vaikeaa. Mutta tänään siis meni hyvin ja otin jonkin verran käännöksiäkin. Vasemmalle Into kääntyy vähän "yli" ja vielä pienellä loikalla, mutta uskon, että se tasaantuu siitä ajan kanssa.

Noutokapulalla otetiin ihan pitämistä tai oikeastaan sen suuhun ottamista tuossa edessä istuen. Kaukoissa otettiin vähän kaikkia vaihtoja, menee kyllä niin helposti säheltämiseksi, että tarkkana saa olla itse. Sitten eteentuloja jonkin verran.

Kosketusalustaa otin nyt ilman ruutua, kun minusta tuntuu, että Into on alkanut kiinnittämään turhan paljon huomiota niihin ruutumerkkeihin ja ei niinkään lätkään. Tänäänkään kosketusalustalle ei menty millään palavalla halulla, eli tätä täytyy nyt miettiä. Nyt palkkasin ruualla ja sen tiedän jo ennestään vähän vähemmän motivoivaksi kuin lelun. Lelupalkkaa Into taas herkästi ennakoi jäämällä kosketusalustan eteen (ja näin ruudussa väärän paikkaan) ja sitten kun olen odottanut, että menee oikealle paikalle, niin Into alkaa helposti tarjoamaan maahanmenoa ymv. Mietin jo aamulla, että unohdanko tuon kosketusalustan ruudusta vallan ja laitan sinne lelun, saisiko sillä tavalla homman etenemään vähän paremmin?

Lopuksi sitten pitkästä aikaa pieni paikallaistuminen (n. 30 s.), ruokakippo ja minä nurkan takana piilossa.