Ei uskoisi, että agilityn SM-kisat ovat vajaan kahden viikon päästä. Sen verran mitätöntä tämä agility-harrastuneisuus on meillä Svanten kanssa viime aikoina ollut. Edellisistä treeneistä on yli kaksi viikkoa, kisoista vielä vähän enemmän. Maanantai-iltana treenattiin ja ne olivat mahdollisesti viimeiset treenit ennen SM:iä... Noh, eipä tuo taannoinen neljän kuukauden treenaamattomuus ja kahdeksan kuukauden kisaamattomuus hirveästi tekemisiin vaikuttanut, joten josko ei sitten tämäkään. Toivotaan näin.

Eilen siis treenattiin ja kuvittelisi, että tässä tilanteessa olisi intoa ja motivaatiota vaikka kuinka. Vaan ei. Olin jotenkin niin veltto ja epämotivoitunut ettei tosikaan. Harjoitukset menivät sitten ihan surffailuksi. Radat kyllä klaarattiin mutta eipä sitten paljon muuta. Toivotaan, että perjantaille suunnitellut ns. SM-treenit toteutuvat, tekisi ihan hyvää saada vähän sellainen terävämpi harjoitus alle, jäisi itsellekin parempi fiilis. Jotenkin vaan on tuo agilitymotivaatio Svanten kanssa ihan hukassa. Kun tietää, ettei meillä ole mitään jakoa, niin ei oikein jaksa.

Inton kanssa tehtiin aamulla pienet tokotreenit. Ihan vähän seuraamista, joka ei taaskaan oikein toiminut, pari vauhtinoutoa ja kaukojen seiso-maahan -vaihtoa. Naksu oli hukassa, joten pelattiin vain nameilla ja leluilla. Illalla löysin sitten naksunkin (autossa olleen takin taskusta) ja ennen Svanten agitreenejä teki Into siinä aika pahassa häiriössä seuraamista ja vähän kaukoja. Lähinnä vaas testasin häiriökestävyyttä, kun tässä nyt on ollut vähän taukoa. Ihan kivasti pentu jaksoi keskittyä.