Maanantaina ajelin Svanten (ja Inton) kanssa Turkuun tapaamaan osteopaatti Leena Piiraa. Tehtiin sellainen tsekkaus ennen SM-kisoja (huolto meillä on kunnossa, treenaamisen kanssa onkin sitten vähän niin ja näin...). Svante oli varsin hyvässä kunnossa. Ranka oli joustava eikä jyhtään jumissa, takareidetkin huomattavasti paremmat kuin viime kerralla. Lapojen välissä oli jonkun verran kireyttä (kuulemma tyypillinen paikka agi-koirille), mutta sekin saatiin hyvin aukeamaan. Kaikki siis kunnossa!

Into oli reissun aikana varsin rasittava. Menomatkalla se oli onnistunut keplottelemaan häkkiinsä auton perässä olleen varahihnan ja söi sen poikki. Svanten hoidon ajan (Into oli mukana katselemassa) se riekkui, repi hihnaa, yritti  hyökkiä Svanten kimppuun jne. Sitten kun pyörähdin poikien kanssa vielä siinä vieressä olleessa eläintarvikeliikkeessä, yritti Into kähveltää kaikki ulottuvillaan olevat herkut ja lelut. Meinasi tulla kallis reissu ;-).

Muuta merkittävää ei sitten olekaan tehty. Maanantaina otin Inton kanssa aamutokoilut. Nyt seuraaminen oli taas tosi hyvää, kaukot menivät vanhalla kaavalla. Uutena juttuna kokeilin vähän alkeita liikkeestä istumisessa. Sen strategiaa pitää kyllä vähän vielä hioa.