Sairaslomalla tai ei, agilitytreeneihin mentiin kuitenkin (sitä paitsi lääkäri käski liikkumaan, istumista ja seisoskelua sekä kumartelua tuli välttää).

Koska viime viikon treenit oli mitä oli (velttoilua), yritin nyt koko päivän tsempata itseäni parempaan treenifiilikseen. Ja ihan hyvin siinä onnistuinkin, nyt oli enemmän tekemisen meininkiä ja yritystä. Myös Svante oli varsin reippaallaa asenteella liikkeellä.

Teimme Agirodun tasoitusrataa, joka vaikutti aika helpolta, mutta juosta siinä sai. Radalla oli kaikki kontaktit (yksi hyppy oli korvattu keinulla) ja Svante teki kontaktit varsin hyvin. Eri versio samoilla esteillä aiheutti aalta hieman sivuun alas tulemisen, jota sitten korjattiin pariinkin otteeseen. Puomi oli kaikilla radoilla oikein hyvä ja yhtään rimaa ei tullut alas.  Kepeille menot onnistuivat myös hyvin, kerran mentiin melko hankalasta kulmasta, mutta Svante haki aloituksen hienosti. Varsin hyvät treenit siis!

Inton kanssa ei eilen tehty mitään. Se oli agitreeneissä mukana ja pääsi siellä pitkille alku- ja loppuverkoille metsään mukaan. Treenien ajan se odotti autossa ja oli sitten onnistunut kiskomaan häkin päällisen sisään häkkiin ja repimään sitä *argh*. Tänä aamuna vähän tokoiltiin, seuraamista jossa siirsin nyt makupalan vaihteeksi oikeaan käteen. Yllättävän hyvin pysyi paikka oikeana. Kaukoja, joissa jouduin taas rauhoittelemaan, että malttoi kuunnella mitä pyysin, lopulta menivät ihan hyvin. Kaukoissa täytyisi myös nyt jotenkin edetä (alkaa tekemään eri vaihtoja sekaisin, kasvattaa välimatkaa tmv.), kun vaan keksisi, että mikä olisi järkevää.