Maanantai ja agility. Siinä se joka viikkoinen yhdistelmä. Ja on muuten ollut jo kauan, olen treenannut tässä maanantain klo 21.00 ryhmässä Tommin ohjauksessa jo yhdeksän vuoden ajan :-o. Koira vaan on vaihtunut välillä, mutta muuten maanantai ja agility on ollut järkähtämätön yhdistelmä jo pitkään.

No, tänään siis taas mentiin. Vettä alkoi juuri sopivasti satelemaan tovi ennen treenien alkua ja pienessä tihkussa sitten vedettiin radat (kolme kappaletta) läpi. Eka rata oli meiltä Svanten kanssa vähän nysväämistä, kontaktitkin Svante teki hitaahkosti. Periaatteessa kuitenkin ihan siistiä menoa. Toka ja etenkin kolmas olivat sitten jo parempia, viimeisellä oli tosi nopeat ja hyvät kontaktit ja muutenkin vauhtia oikein kivasti. Kaikki radat olivat laakista 0-ratoja, mutta joka radalta joitain kohtia sitten vielä vähän hinkkasin, ekalta otin aan uudelleen kun Svante tuli vinosti esteeltä pois, muilla pienentelin kaarteita ja otin turhia varmisteluvekkejä pois. Lopuksi otin vielä aata ja puomia ihan erikseen ja palkaten, sekä putkea useampaan kertaan ja siitä myös heti putkensuulta palkaten. Sain muuten yllättävästi vauhtia siihen putken suoritukseen!

Intokin oli mukana (autossa kiljumassa). Ennen agin alkua otettiin ihan vähän seuraamista ja kokeiltiin niitä vasemmalle käännöksiä parantaa Annen vihjeiden mukaan.  Vaikutti ihan hyvältä. Sitten yksi luoksetulo ja lopuksi vaan leikittiin.