Into täytti eilen seitsemän kuukautta, se vietti merkkipäivää matkoilla. Pakkasi kapsäkkinsä ja lähti viikonlopun viettoon Viskin luo. Hauskaa oli kuulemma ollut ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisannut, kiitos Pialle taas kerran!

Me perheen ihmisjäsenet juhlimme veljeni ja morsiamensa häitä Helsingissä, joten Inton lisäksi muutkin koiramme matkailivat viikonloppuna. Ansa meni äitinsä hoiviin Ruutanaan ja oli käyttäytynyt odotettua paremmin. Oiva, Elvis ja Svante taas valitsivat hotelliloman Etelä-Hämeen Eläinhoitolassa ja viihtyivät hyvin, joten voivat suositella paikkaa muillekin :).

Tänään oli sitten paluu arkeen edessä meillä kaikilla ja sen kunniaksi kävimme vähän tokottelemassa Viljo-veljen ja Veeti- ja Toivo-serkkujen kanssa. Tai Veetillä jäi sitten treenit treenaamatta, kun se oli vähän huonovointinen, toivottavasti paranee pian! Inton kanssa ei tehty ihmeempiä, vähän seuraamista, joka oli yllättävän hyvää vaikka on ollut taukoa. Parit noudot ja luoksetulot ja sitten ruutua. Vähän sellaista säheltämistä, mutta ihan OK suorituksia. Svantekin pääsi vähän seurailemaan, kokeilemaan idarin asentoja, tekemään luoksetuloa (oivat pysähdykset tänään!) ja kaukoja (jotka yllättävänkin hyvät). Parasta Svantessa oli sen asenne, sellainen ihanan hösäävä.

Eilisen merkkipäivänsä kunniaksi Into joutui tänään vielä epämääräisten mittailujen kohteeksi ja sen säkäkorkeudeksi saatiin erittäin NOIN 49-50 cm. Keskiviikkoisella eläinlääkärikäynnillä vaaka näytti 12,8 kiloa, kotivaa'alla pistettiin tänään vielä paremmaksi; 12,6 kiloa (pitäisiköhän sille antaa ruokaakin joskus?!). Että sellainen jättiläinen täällä asuu :D.