Tänään kisattiin Vesilahdella kahden startin verran, agi- ja hyppyradat. Agilityrata näytti varsin haastavalta, mutta ei vaikuttanut rataan tutustuessa mitenkään mahdottomalta, joskin pari aika ahdasta ja tiukkaa käännöstä oli. Svanten alku oli tosi hyvä, se tuntui nopealta ja tarkalta, vähän riskaabeli ja valtavirrasta poikennut ohjaussuunnitelmanikin toimi upeasti. Sitten tuli puomi ja vaikka olin edellä ja mielestäni käskytinkin melkoisen tiukasti päätti Svante kuitenkin lähteä lentoon ennen kontaktia. Se radan lopetin sitten siihen; joko tehdään yhdessä tai ei sitten ollenkaan.

Hyppyrata olikin sitten taas tosi helppo ja sieltä saatiin nolla kietaistua. Yksi iso kämmi tuli, kun kuvittelin radalle esteen jota ei ollutkaan siellä. Olin jotenkin ihan varma, että yhdessä kurvissa on vielä yksi hyppy ja vein Svantea tovin ihan väärään suuntaan kunnes huomasin erheeni. Siinä tuli ylimääräistä mutkaa ja hidastusta jonkin verran, muuten ei mitään ongelmia. Itse en tuloksia nähnyt, mutta ilmeisesti olimme neljänsiä. Nollia tuli melko paljon.

Into pääsi odotteluaikana vähän tokoilemaan. Lähinnä nyt vaan testasin keskittymistä ja otettiin seuraamista ja pari suoraan luoksetuloa. Hyvin keskittyi, vaikka häiriöitä piisasi.  Sitten Into pääsi "hyppäämään" pari verryttelyestettäkin ja opetteli käyttäytymään agilitykentän laidalla (jälkimmäisessä on eniten haastetta). Kotona otettiin ennen kisapaikalle lähtöä vähän ruutua, joka nyt oli ihan hukassa ja illalla liikkeestä maahanmenoja ja seisomista, jotka molemmat oikein hyviä. Näitä pitänee hiljalleen lähteä vaikeuttamaan.