Tänään oli taas Inton koirakoulun vuoro.  Tällä kertaa ohjelmassa oli hyppy, joka olikin meille aikaslailla uusi juttu. Otettiin pallon avulla ja hyvin Into homman hokasi. Sitten tehtiin vähän noutoa, otin ensin pari vauhtinoutoa, jotka olivat nyt jostain syystä vähän hitaan sorttisia. Noutoa ei kyllä ole otettu ihan vähään aikaan, olisikohan johtunut siitä? Sitten sain vinkkejä luovutuksen opettamiseen, tämähän on meillä ihan lapsenkengissä, ollaan keskitytty enempi vaan tuohon vauhdin hurmaan :).

Sitten lopuksi tämä meidän murheenkryynimme, eli liikkeestä maahanmeno. Tätähän ei voi Inton kanssa ottaa lelulla ollenkaan, kun jumittuu ihan täysin. Makupalojen kanssa on taas vähän jotenkin löysä. Kuuleman mukaan maahanmenot näyttivät ihan hyviltä, mutta itse haluaisin siihen vähän enemmän säpinää. Pitää nyt kuitenkin jatkaa tuolla ruokalinjalla ja sitten kun homma on noin teknisesti hanskassa yrittää hakea siihen sitä vauhtia lelun avulla. Tai jotain. Plääh, tylsä liike.

Sitten kun ajettiin treenien jälkeen kotiin (ajomatka kestää noin vartin) näytti Into kotipihassa tältä:

824328.jpg

824330.jpg

Sen naama oli aivan turvoksissa, silmät  lähes ummessa ja kuono kuin bullterrierillä. Koulutuksen ajan ympärillä lenteli jotain ärsyttäviä ötököitä, eivät olleet hyttysiä vaan jotain ties mitä polttiaisia. Mahdollista on, että Into sai niistä jonkun allergisen reaktion tai sitten siihen on iskenyt jokunen ampiainen (en kyllä tiedä että missä ja miten kun itse en ole huomannut mitään) tai joku muu öttiäinen. Turvotus nousi tuon automatkan aikana. Inton naama kutisi ihan hirveästi ja se yritti hinkata sitä joka paikkaan, se myös läähätti tosi rankasti. Nyt tilanne on rauhoittunut, naama on toki edelleen turvoksissa, mutta se ei enää kutise ja Into on ihan rauhallinen. Myös Inton mahanalusta on täynnä kovia punaisia paukuroita, vissiin  niiden samojen ötököiden tekosia?

Nyt siis kaikki hyvin, mutta kylläpä taas säikähdin. Ja nyt varmaan voidaan sitten samoin tein lopettaa puheet Inton (muka) pienestä päästä ja tyttömäisestä ilmeestä ;-).