Ja paluu arkeen oli edessä... Kaikki lysti siis loppuu aikanaan, niin kesälomakin ja maanantaina alkoi arkinen aherrus. Eikä ihan kevyesti alkanutkaan. Töissä olin viiteen ja sitten heti kuudeksi hakutreeneihin Keskisentien varteen. Taas tarkeni ihan kivasti :-p. Intolle otin nyt vain kaksi maalimiestä, joilta molemmilta haettiin hajumielikuva. Ensimmäiselle mennessä teki pienen vekin (tässä oli sellainen kohtuullisen jyrkkä nousu, jonka kohdalla vähän kiersi), mutta meni siitä sitten suoraa ja lujaa maalimiehelle. Toinen oli tosi hyvä, viivasuorasti maalimiehelle. Varsin onnistunut treeni tänään.

Hakutreeneistä livahdin sitten vähän kesken pois, jotta ehdin yhdeksäksi Niihamaan agilitytreeneihin. Toisaalta teki mieli jättää treenit väliin, kun sunnuntaina tuli kuitenkin agilitya aika tavalla, mutta kun en työesteen vuoksi pääse ensi viikollakaan, niin mentiin sitten treenaamaan. Svante toimi ihan hyvin, joskin kolmannella radalla alkoi tekemään aan kontakteja hitaasti, josta sitten huomautin (ei niitä saa loikkia, mutta ei tuollainen hiipiminenkään nyt ihan oikein ole) ja otinkin sitten lopuksi aata useamman kerran peräkkäin aina edes kohtuullisen nopeista kontakteista palkaten. Tuota aalla taistelua lukuunottamatta meni ihan hyvin. Lopuksi Intokin pääsi juoksemaan putken pari kertaa ja kun olin keräämässä esteitä pois, meni se ja hyppäsi sitten ihan yhden maksikorkuisen hypynkin :-o. Ihan hyvin pääsi yli.

Kotona olinkin sitten joskus vähän yhdentoista jälkeen ja näin ollaankin sitten valmiita taas uuteen työpäivään pirteinä ja loman jälkeen levänneinä ;-).

Ai niin, tänä aamuna Elvis ontui toista etujalkaansa ja liikkui muutenkin tosi "tönkösti" :(. Särkylääkettä vaan naamariin, Piiralle on varattu aika parin viikon päähän, josko sieltä saataisiin apua.