Tänään tuli puuhattua vähän sitä sun tätä :).

Aamulenkin jälkeen otin Inton kanssa vähän tokoa. Lähinnä seuraamista ja siinä käännöksiä, hain sitä perusasentoa vähän taaemmaksi. Aika hinkkaamiseksi meni, tosi hankalaa tuollainen pilkunviilaus. Sitten yritin tehdä liikkeestä maahanmenoa, mutta Into menee tosi hitaasti maahan. Tätä pitää nyt vähän miettiä, ihan käskysanasta alkaen. Istuminenkin voisi olla nopeampi, seisomiset olivat ihan OK.

Alkuiltapäivästä kurvasimme navetalle agiliitelemään. Inton kanssa otettiin ihan kahta "hyppyä" vähän eri kulmista ja sitten putkea ja näiden yhdistelmää. Svante pääsi kaahailemaan kontakteja, keppejä ja muutamaa hyppyä. Taas sellaiset ihan suunnittelemattomat treenit, seuraavalla kerralla pitää ottaa joku teema ja pysyä siinä, muuten menee ihan vaan puuhasteluksi. Oli meillä kuitenkin hauskaa kaikilla!

Illalla menimme sitten Inton kanssa paimentamaan. Menomatkalla olin vähän sekavissa fiiliksissä, edellinen paimennuskerta kun oli niin kauhea; koira juoksi, lampaat juoksivat ja minä pyörin hyödyttömänä siellä seassa. Onneksi tällä kertaa meni paaaljon paremmin. Mitään loisteliaita emme vieläkään olleet (toisin kuin veli Viljo ja Anne), mutta nyt hommassa oli jonkinlainen hallinnan tunne ja saimme ihan kohtuullisiakin kuljetuspätkiä aikaiseksi, olimme Inton kanssa molemmat ottaneet aimo harppauksen eteenpäin edellisestä kerrasta. Nyt jäi ihan hyvä fiilis ja palasi usko siihen, että ehkä tästä vielä joskus tuleekin jotain.

Meillä on muuten tänään Juhan kanssa 15-vuotishääpäivä, tuntuu aika uskomattomalta, juurihan ne häät olivat. Aika ihan oikeasti lentää!