Tänään oli agilityn piirinmestikset Nokialla. Mikähän siinä on, että mitä lähempänä kotia kilpailut ovat, sitä varmemmin saavun paikalle varsin viime tipassa. Nytkin meinasi kiirettä pukata, mutta olin sentään ajoissa paikalla (toisin kuin eräät :-p ). Tosin ensimmäisestä rataantutustumisesta melkein myöhästyin, sillä se aloitettiin noin kymmenisen minuuttia aikataulussa ilmoitettua aikaa aiemmin. Ja ilman ennakkovaroituksia. Mutta mukaan ehdin sitten nippanappa kuitenkin.

Ensin oli ohjelmassa agilityrata jossa meillä ei ollut kuin yksi tavoite; tehdä kontaktit. Ne tehtiinkin ja vieläpä ihan kivasti ja kun muullakaan radalla ei ollut ongelmia, napsahti nolla. Rata tuntui huonolta, jotenkin en päässyt minkäänlaiseen rytmiin ja olin muutenkin vähän ulalla koko ajan. Olinkin aidosti hämmästynyt, kun huomasin, että olimme viidensiä. Nollia tuli kuitenkin aika runsaasti.

Hyppyrata tuntui paremmalta, olin itse vähän nopeammalla jalalla liikenteessä ja meno oli jouhevampaa. Saimme nollan aikaiseksi siltäkin, hyppyradan sijoitus oli seitsemäs. Kahden radan mukaisissa kokonaistuloksissa olimme sitten neljänsiä (kuten viime vuonnakin), eihän se kait tuokaan mikään ihan pöllö sijoitus ole.

Into teki siellä odotellessa vähän tokoa ja mikä ilahduttavinta, katseli yhden kokonaisen mini-luokan kehän reunalla maaten ja päästämättä ääntäkään. Jee, tässä asiassa olemme nyt todella edistyneet!

Joukkuekisaan emme Svanten kanssa jääneet, sillä olin kieltäytynyt joukkuepaikasta (kun me aina kämmätään). Mitä ilmeisimmin ratkaisuni oli oikea, sillä heti oli se "oma" joukkue onnistunut ja napannut mestaruuden, onnea! Muutenkin Tamskin joukkueille (ja tamskilaisille) ropisi mitaleita ihan kivasti.