Onpas omituinen viikko, ei ole mitään menoa tiistai-, keskiviikko-, torstai- tai perjantai-iltana :-o. Viimeksi on tainnut näin rauhallista olla viime syksynä, kun makasin täällä 24/7 jalka murtuneena... Noh, ylimääräisestä ajasta on otettu kaikki irti pitkien metsälenkkien muodossa.

Tänään innostuin lenkin yhteydessä tekemään pienen esineruudun. Tallasin sellaisen ehkä 30 metriä syvän ja vajaat 20 metriä leveän kaistaleen. Leikin Inton kanssa esineellä (sellainen "nyppylähanska") ja jätin Inton istumaan ja vein esineen. Into haki sen hienosti ja nopeasti. Sitten tein uudelleen niin, että veinkin kaksi esinettä (sama hanska ja sitten sellainen pieni nalle), myös nämä nousivat molemmat, mutta aluksi Into jäi kiinni siihen ensimmäisen esineen löytöpaikkaan. Hyvä harjoitus kuitenkin! Sitten vein esineet uudelleen ruutuun ja laitoin kolmanneksi sellaisen hankalan muovikotelon (pieni ja musta) ja Svante pääsi etsimään. Kaksi ensimmäistä nousi nopeasti, mutta kolmatta (juuri tuota hankalaa) haettiinkin sitten jo ihan koko porukan voimin. Svante senkin sitten lopulta nosti, mutta oli hankala (ja itse en tietenkään tarkkaa pudotuspaikkaa muistanut).

Tokoiltukin on. Aamulla tein Inton kanssa pari ruutua ja nyt illalla otettiin seuraamista (lelulla) ja vähän noutoa. Seuraamisessa on vielä hurjasti petrattavaa, mutta eiköhän sekin siitä, jonain vuonna :-o. Noudossa alkaa olla osa-alueet hallussa, nyt pitää hiljalleen alkaa yhdistelemään palikoita.

Oivalla on hirveä hotspot hännän juuressa. Johtunee siitä jonkun viikon takaisesta pesusta, se ei oikein tahdo kestää tuollaista läpikastelua. Ensin oli takareidessä pieni hotspot, joka parani kotikonstein.  Tämä näyttää vähän pahemmalta tapaukselta, pitää nyt katsoa vielä päivä pari, josko sen saisi nujerrettua ilman antibiootteja.

Elvis on taas ollut ilman särkylääkettä jo melkein viikon ja voi ihan hyvin! Aloin miettimään tuon Piiralla käynnin jälkeen sitä, että jos ranka on jo luutunut, ei sen pitäisi olla enää kivulias. Jäykkähän Elvis on, mutta jäykkyyteen ei särkylääkekään auta, sen sijaan kivuliaalta se ei vaikuta, vaikka on tehty aika pitkiäkin lenkkejä. Hyvä juttu! Pelkään nimittäin jatkuvasti,että sen elimistö (lähinnä maksa ja munuaiset) alkavat oireilemaan tuon kipulääkkeen vuoksi, siksi päätin kokeilla, että pärjääkö ilman. Nyt näyttäisi ihan hienosti pärjäävän, jos takapakkeja tulee, niin sitten tietenkin aloitetaan lääkitys heti uudelleen. Pitäkää peukkuja!

Ja Ansan kuulumiset - no, se on lähinnä rasittava ;-p.