Tänään hakuiltiin Nokialla melko haastavalla alueella. Varsinkin vasen etukulma oli aika haastavan oloinen isoine kivineen ja jyrkkine kallioineen.

Intolle otettiin neljä maalimiestä, ensimmäinen oli juurikin tuossa melko haastavan oloisessa vasemmassa etukulmassa. Haju haettiin ja paluu sieltä kiviltä ja kallioilta kesti tällaiselta polvivammaiselta niin kauan, että epäilin Inton enää koko maalimiestä muistavan kun takaisin keskilinjalle päästiin. Vaan hienosti pieni mies toimi ja teki suoran ja hyvän piston ja löysi maalimiehen nopeasti.

Oikean etukulman maalimieheltä oli kreppi unohtunut ja hajua hakiessa jouduin vähän pyörimään ja säätämään. Pisto kuitenkin hieno ja suora.

Kolmas maalimies oli vasemmalla umpipiilossa erittäin jyrkän nousun päällä. Sinnekin Into meni tosi hyvin, tosin oli hetken pyörinyt umpipiilon ympärillä. Viimeinen maalimies oli oikealla lähes normaalissa maastossa, vain yhden kaatuneen puun ylitys matkalla. Tänne myös  hieno, suora ja nopea pisto.

Kaikkiaan erinomaiset treenit. Vaikeasta maastosta huolimatta Into toimi tosi hienosti ja teki hyvää työtä. Olin supertyytyväinen siihen!

Hakujen jälkeen innostuimme Veetin ja Hannan esimerkin innoittamina ottamaan ihan vähän tokoa. Seuraaminen oli tosi levotonta ja huonoa, Into otti selvästi häiriöitä viereiseltä agikentältä kuuluvista äänistä. Lisää treeniä siis. Nouto oli ihan OK (aika painava, vieras kapula), samoin pari luovutusta. Tosin Inton oli vähän vaikea hallita pitkänmallista painavaa kapulaa, joka veti päätä ihan vinoon. Sitten luoksetulo, jossa ensimmäisellä kerralla karkasi, toinen OK.