Agilitykisat hallitsivat viikonloppua, mutta jotain pientä ehdin Intonkin kanssa puuhastelemaan.

Lauantaina aamulenkin jälkeen (kaatosateessa) tehtiin parit ruudut. Ei ongelmia. Illalla sitten vähän noudon luovutuksia ja kaukojen asentoja. Sekä sitä seuraamista, joka tuntuu nyt taas vaihteeksi olevan ihan levällään. Se huononee heti, kun en tee sitä jatkuvasti ja nyt ihan viime aikoina on seuraamisen treenaaminen ollut aika olematonta. Hommia siis pitää vaan tehdä.

Sunnuntaina olimme illalla tottistelemassa Hannan (Veeti) ja Annen (Toivo ja Veli Viljo)  kanssa Pirkkahallin kentällä. Svantekin pääsi mukaan ja sai toimia häiriökoirana Veetille. Tehtiin vähän seuraamista, jäävät liikkeet, luoksetuloa ja pari noutoa. Lopuksi otin eteenmenonkin, jolle lähti vähän haahuillen, mutta meni toki. Svante oli hauska.

Inton kanssa tehtiin seuraamista, joka ei taaskaan sujunut. Sitten jäävät, jotka ihan OK. Ensimmäinen luoksetulo oli hidas, toinen sitten ihan OK. Erikseen eteentuloja, jotka melko hyviä. Vauhtinoutoja otettiin pari ja sitten vähän luovutuksiakin. Ja kun hyppytelinekin kentältä löytyi, niin hyppyäkin kokeiltiin.

Lopuksi Into pääsi vielä vähän riekkumaan Veli Viljon kanssa. Kivaa oli, kiitos treeniseurasta!