Tänään oli taas Saaran ja Ansan agitreenit ja suunnitelmissa oli siellä odotellessa tempaista tokotreenit perheen paimenkoiraosaston kanssa. Tuuli oli kuitenkin sen verran kova (ja minä liian kevyesti pukeutunut) että vähän tyngäksi harjoitukset jäivät, kun meinasin jäätyä pystyyn.

Inton kanssa otettiin seuraamista, ihan OK. Sitten liikkeestä maahanmenoja, joista osa jo suorastaan loistavia, eli sinne maahan ei mennä vaan sinne syöksytään. Tämä on parantunut huimasti! Seisomaan jäämiset menivät myös hyvin ja tässä lisäsin jo hiukan omaa liikkumistani, eli palkka ei joka kerta tullut heti pysähtymisestä, vaan paikalla piti pysyä hetki ja kestää minun liikkumiseni. Nämäkin ihan hyvin. Kaukojen eri asentojakin vähän otettiin ja nyt istumasta maahan meni jo aika pienillä avuilla oikein. Lopuksi vielä vähän luoksetuloja. Into oli koko treenin ajan tosi kovilla kierroksilla, en mm. meinannut saada siltä leluja pois, tekin kuitenkin kaiken hienosti ja hyvin keskittyen.

Tantsutkin pääsi vähän hommiin. Ensin tehtiin melko pitkä seuraaminen ihan kisanomaisesti. Vähän poikitti ja nojasi, mutta tekeminen oli tosi intensiivistä loppuun asti. Oikein hyvä! Sitten naksutellen idarin asentoja, nyt tarjosi seisomisessa istumista, tämä ihan uusi juttu. Oikeitakin toki saatiin. Istumiset olivat hyviä ja maahanmenot tosi hyviä! Lopuksi vielä pari suoraa luoksetuloa aika pitkältä matkalta, tuli oikein hyvällä vauhdilla. Vapautin jo vauhdista.

Svantekin pääsi sitten hetkeksi seuraamaan agilitytreenejä, tosin se nyt ottaa nuo tilanteet aina superlungisti. Sitten vaihdoin Intoon, joka ensin yritti taas vähän riekkua, mutta sai pari aika hmmm... tiukahkoa huomautusta ja ihme tapahtui, Into asettui makuulle ja jopa nukkui (?!) siinä agilitykentän laidalla. Onkohan se ihan terve :-o.