Tänään oltiin pitkästä aikaa ihan normisti agitreeneissä.

Svanten kanssa tein vain kaksi rataa, taukoa kuitenkin nyt vähän alla, joten ajattelin aloittaa vähän rauhallisemmin. Sitä paitsi radat olivat kohtuullisen pitkiä ja erittäin vaikeita. Svante kyllä selvisi hyvin, mutta jonkun verran jouduttiin hinkkaamaan. Pohjana oli taas joku MM-kisarata, eli hankalia hyppykulmia lähinnä. Svante oli kyllä varsin mainio, meni sinne minne ohjattiin ja teki sen mitä pyydettiin. Kontaktit olivat ihan siistit ja muutenkaan ei voi moittia. Ihan kivat treenit.

Ennen ageja otin Svanten kanssa vähän seuraamista, joka oli aika eläväistä. Sitten luoksetulon ensin suoraan ja sitten kisamaisesti (tosi hyvä!) sekä idarin asentoja, jotka kaikki oikein. Lopuksi kaukoja, joissa liikkui aika reippaasti eteenpäin.

Koska tein Svanten kanssa vain kaksi rataa, pääsi Intokin vähän hillumaan. Otin sen kanssa ensin putki-puomi -yhdistelmää, jossa aluksi meinasi aina mennä puomista ohi. Lopulta sitten kuitenkin hyvin. Sitten laskin muutaman hypyn 35 cm:iin ja otin sen MM-kisaradan alun (kolme hyppyä, putki ja puomi), Into meni aivan upeasti tämän, ehkä meillä on vielä toivoa :D. Hyppäsi muuten taas yhden maksihypynkin ihan vaan huvikseen ja ohi mennen.

Siinä välillä otin Inton kanssa vähän seuraamista, joka oli melko mielenkiintoista, muistutti ehkä lähinnä Veli Viljon pentupäivässä esittämää seuraamista, että melkein oli yksi jalka maassa, ainakin välillä. Mutta eipä lahnaillut ;-). Treenien loputtua Into pääsi rallaamaan maneesissa snautseri Veeran ja kelpie Kengun kanssa. Intosta oli _ihanaa_ kun joku juoksi sen perässä ja kyllä se sitten menikin, kauan ja kovaa.