Oivan voinnissa ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia. Se voi edelleen ihan hyvin. Pääsääntöisesti nukkuu, mutta nyt selvästi enemmän vaihtelee paikkaa ja kulkee mukana.

Illalla se sai jo vähän riisin keitinvettä ja aamulla ehkä noin ruokalusikallisen riisiä höystettynä vedellä, Tehobaktilla, Nutrisal-jauheella ja murskatulla Canikurilla, oikein herkullisen :-o näköinen "mössö". Hyvin kuitenkin upposi Oivaan. Ensimmäisen sulfan annoin myös aamusta, toivotaan ettei aiheuta ongelmia.

Eilisen päivän pidin vapaata, mutta tänään oli pakko tulla töihin. Onneksi työmatka on lyhyt, eli pääsen lounastauolla katsomaan Oivaa ja antamaan sille taas pienen riisiannoksen. Ja sitten melko pian lapsetkin tulevat koulusta, eli voivat sitten soittaa minulle, jos Oivan voinnissa tapahtuu jotain äkkinäistä. Yksinoloa ei siis tule kovin montaa tuntia.

Into alkaa olla sitä mieltä, että se on nyt jäänyt vähän turhan vähälle huomiolle viime päivinä (ja oikeassa onkin). Tänään aamulenkillä se oli koko ajan pomppimassa minua vasten, yritti repiä hihnoja kädestäni ja tarjosipa jopa seuraamistakin. Hassu pieni otus. Kotipihassa oli sitten ihan pakko vähän heitellä sille frisbeetä ja tehdä pari luoksetuloa. Illalla yritetään vaikka sitten vähän tokotella ja tehdä ainakin kunnon lenkki.