Otin taas maanantain treeneihin mukaan Viskin. Useista poissaoloista johtuen treeniryhmät oli yhdistetty ja ajatuksena oli aloittaa harjoitukset jo kahdeksalta. Koska olen kuntonyrkkeilyssä seitsemästä kahdeksaan, en paikalle ehtinyt kuin vasta vähän ennen yhdeksää ja pääsimmekin Viskin kanssa sitten heti suoraan mukaan treenaamaan (eivät olleet ehtineet ottaa kuin yhden pätkän ennen saapumistamme). Meitä oli paikalla vain kolme, eli töitä pääsi tekemään taas ihan kiitettävästi.

Ratojen teemana oli vaikeat kepeille viennit. Koska meillä Viskin kanssa on haastetta jo ihan helpoissakin keppien aloituksissa, valitsin suosista vähän helpompia lähestymisiä ottamalla esim. jonkun ylimääräisen hypyn tai sitten ihan kierrättämällä linjaa reilusti helpommaksi. Silti näissä oli ongelmia jonkin verran. Ja ongelmia oli keppien lopetuksissakin, niissäkin kun olisi melkein joka radalla pitänyt pystyä tekemään "jotain", eli valssaamaan, törkkäämään, vedättämään tms. Mutta harjoitellaan, harjoitellaan. Muuten menikin sitten aika kivasti, rimoja ei tullut pahemmin alas muuta kuin sellaisissa ihan selvissä kohdissa, eli jätin Viskin taakseni tai väänsin valssia ahtaaseen paikkaan. Sellaisin "sikailurimoja" ei oikeastaan kuin yksi tai kaksi. Kontakteista radalla oli vain aa ja siinä ei mitään ongelmia.

Viski oli aika reippaalla jalalla liikenteessä ja aina välillä tuli tunne, että jäin kuin täi tervaan. Aika hyvin sain sitä kuitenkin kääntymään. Viimeisellä radalla oli yksi sellainen tosi hankala kolmen hypyn "suora", jossa olisin kyllä kevyesti ehtinyt Viskin edelle, mutta en voinut sitä tehdä, joten jouduimme lähtemään ns. yhdessä, jonka vuoksi Viski sitten taas ehti pitkälle eteeni ja en meinannut millään saada sitä kääntymään oikealle hypylle. Takaaleikkauksilla saatiin sitten tuokin kohta onnistumaan, ei ehkä ihan maailman sujuvimmalla tavalla, mutta kuitenkin.

Tuntuu (edelleen) siltä, että treeni treeniltä saamme Viskin kanssa enemmän ja nopeammin onnistumisia. Tiedä sitten, että johtuuko se siitä, että meillä ihan oikeasti menee paremmin vai siitä, että olen laskenut omia odotuksiani vähän alemmas :). Tai ehkä molemmista. Mutta kivaa oli taas kerran ja ne hetket, kun homma todella toimii ovat kyllä Viskin kanssa hienoja. Eilenkin yksi rata meni niin nappiin, että itsekin oikein ihmettelin. Silloin se on niin kevyttä ja helppoa.